Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα και αύριο στη Β. Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, θα εκδηλωθούν σήμερα στα ανατολικά και νότια, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μετά το μεσημέρι στη δυτική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού, αύριο, με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια.

Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Γρήγορα στα βόρεια και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.