Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται για σήμερα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία. Το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία και θα περιοριστούν στη δυτική και την Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.