Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού αναμένεται σε όλη τη χώρα

Σε Μακεδονία και Θράκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στα κεντρικά και βόρεια, με τα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. Σε Μακεδονία και Θράκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα δυτικά και βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις. Μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια, όπου τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά διαστήματα ισχυρά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.