Skip to main content

Βροχερό το σκηνικό του καιρού - Έως 18 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται για σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και σήμερα, ενώ τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στο Ιόνιο, πιθανόν κατά διαστήματα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές) και από το βράδυ στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα έως 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 και πιθανόν πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.