Skip to main content

Βροχερό παραμένει σήμερα το σκηνικό του καιρού στη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς.

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και από τη νύχτα και στο Ιόνιο αναμένονται την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα πελάγη έως 6 μποφόρ ενισχυόμενοι στο Ιόνιο από το βράδυ. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 και στα νότια σταδιακά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.