Skip to main content

Βρέθηκε σώα η 56χρονη φαρμακοποιός από τη Σταυρούπολη

Τη γυναίκα αναγνώρισε ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές. Την παρέλαβε ο γιος της και είναι καλά στην υγεία της.

Βρέθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 23:30 στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού η 56χρονη φαρμακοποιός, Βασιλική Κοσμίδου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το πρωί της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου.

Τη φαρμακοποιό από την Σταυρούπολη αναγνώρισε ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, εντοπίζοντας την γυναίκα καλά στην υγεία της. Την ίδια παρέλαβε ο γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φαρμακοποιός πιθανόν διέμενε σε ξενοδοχείο κατά το διάστημα που αγνοούταν.

Την Τετάρτη η κόρη της 56χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά. Μάλιστα, το θέμα της εξαφάνισης της 56χρονης, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, απασχόλησε και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Βασιλική Κοσμίδου, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή.

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παρά τα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μωβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.