Skip to main content

Βρετανία: Νέο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Λονδίνο

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από πολίτη έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, όπου ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών

Άλλο ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, πέραν του δράστη, και προκάλεσε περίπου 40 τραυματίες.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από πολίτη έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, όπου ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος και ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι ένας γενειοφόρος και μαυροντυμένος άνδρας έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό στην προσπάθειά του να διεισδύσει μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο δράστης στη συνέχεια «σκοτώθηκε από έναν άλλον αστυνομικό», σύμφωνα με τον διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Μαρκ Ρόουλι.

Σύμφωνα με τον διοικητή Ρόουλι, ο δράστης αρχικά χτύπησε με το αυτοκίνητό του πάνω στη γέφυρα πολλούς πεζούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και τρεις αστυνομικοί. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν εκεί τη ζωή τος και περισσότεροι από δέκα δέχθηκαν επιτόπου τις πρώτες βοήθειες.