Skip to main content

Βραζιλιάνικες τράπεζες στην Ελλάδα! - Τι συζητείται

H αρχή γίνεται από το κομμάτι της χρήσης καρτών, όπου για κάποιον λόγο οι Βραζιλιάνοι θεωρούνται εξαιρετικά προχωρημένοι σε διεθνές επίπεδο.

Ακούγεται εν μέρει υπερβολικό, λόγω της... γεωγραφικής απόστασης, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο: Δύο μεγάλες βραζιλιάνικες τράπεζες (!), μέσω της βραζιλιάνικης πρεσβείας στην Αθήνα επιχειρούν να προσεγγίσουν και να πουλήσουν τεχνογνωσία στις ελληνικές, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα τεχνολογίας. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει, πληροφορείται η Voria.gr και μάλιστα για ένα αντικείμενο εξαιρετικά εξειδικευμένο. Συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται από το κομμάτι της χρήσης καρτών, όπου για κάποιον λόγο οι Βραζιλιάνοι θεωρούνται εξαιρετικά προχωρημένοι σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό το προϊόν, λοιπόν, επιχειρήθηκε να πουληθεί και επί ελληνικού εδάφους. Προς το παρόν, όμως, η ανταπόκριση από ελληνικής πλευράς, είναι μάλλον χλιαρή. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, στο προσεχές μέλλον, τα δεδομένα να αλλάξουν, ιδιαίτερα αν ισχύει η πληροφορία που θέλει την τεχνογνωσία των βραζιλιάνων να είναι μια από τις ασφαλέστερες σε ό,τι αφορά στις συναλλαγές. Αρκεί να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα βασικά εξαγώγιμα προϊόντα, αυτή τη στιγμή, στην Βραζιλία.