Skip to main content

Βράβευση του δήμου Θεσσαλονίκης για την Ανακύκλωση Ειδικών Ρευμάτων

Το βραβείο απονεμήθηκε στο Γενικό Γραμματέα, κ. Θωμά Ψαρρά, υπεύθυνο του δήμου για τον τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, από τον κ. Γ. Πατούλη.

Με το βραβείο για την Ανακύκλωση Ειδικών Ρευμάτων, στην κατηγορία διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, τιμήθηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης στη 2η Διεθνή Έκθεση Verde – Tec 2018, που πραγματοποιήθηκε στο ΜEC Παιανίας (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της ΚΕΔΕ, του ΤΕΕ, του ΕΟΑΝ και λοιπών φορέων).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος παρουσίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμά του για την ανάπτυξη πληθώρας ειδικών ρευμάτων ανακύκλωσης, που αξιολογήθηκε από την ειδική επιστημονική επιτροπή της διοργάνωσης (μεταξύ άλλων, ελαστικά και μπαταρίες δημοτικών οχημάτων, οχήματα τέλους κύκλου ζωής, απόβλητα εκσκαφών – κατασκευών – κατεδαφίσεων, ρούχα – υποδήματα, πλαστικά καπάκια, σχολικά βιβλία και χαρτί, φελιζόλ).

Το βραβείο απονεμήθηκε στο Γενικό Γραμματέα, κ. Θωμά Ψαρρά, υπεύθυνο του δήμου για τον τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, από τον κ. Γ. Πατούλη, πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης εντείνει την προσπάθεια προκειμένου η ανακύκλωση να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα των δημοτών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.