Skip to main content

Βράβευση της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη από τους «Κίονες»

Ομιλία της κ. Περιστέρη για την ανασκαφή του Τύμβου Καστά, σε εκδήλωση που διοργανώνεται προς τιμή της. Το πρόγραμμα της Π.Κ.Μ. για την Αμφίπολη.

 Η αρχαιολόγος κ. Κατερίνα Περιστέρη θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., ο πολιτιστικός σύνδεσμος επιχειρηματιών «Κίονες» σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας.

 την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του  Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης ( Κύπρου 12, Βυζάντιο) η κ. Περιστέρη θα μιλήσει με θέμα το μέγιστο ανασκαφικό έργο της μακράς επιστημονικής της διαδρομής, δηλαδή την «Ανασκαφική έρευνα Τύμβου Καστά της Αμφίπολης 2012-2014».

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Κ. Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες με ενδιαφέρον για το έργο που έχει επιτελεστεί στον Τύμβο Καστά, όπως και για τις εργασίες στερέωσης, συντήρησης και ανάδειξης του Μνημείου, project που έχει ενταχθεί με το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά το πέρας των ομιλιών η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την τιμητική βράβευση της κ. Κατερίνας Περιστέρη.