Skip to main content

Βούλγαροι επιχειρηματίες στο ΕΒΕΘ για Β2Β συναντήσεις

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 20 επιχειρήσεων από τη Βουλγαρία που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού και πληροφορικής

Μια σημαντική ευκαιρία να δικτυωθούν με βουλγαρικές επιχειρήσεις δίνει στα μέλη του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όρ). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι 20 επιχειρήσεων από τη Βουλγαρία που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού, πληροφορικής, επικοινωνιών και τις «καθαρές» τεχνολογίες και θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Την 20μελή επιχειρηματική βουλγαρική αποστολή διοργανώνει η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων Gotse Delchev, που αποτελεί φορέα επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Βουλγαρία και εταίρο του ΕΒΕΘ στο έργο Smart Specialization.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις Β2Β συναντήσεις θα πρέπει να το δηλώσουν έως αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ.: 2310-370.132).

Εξάλλου περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική κατάσταση των Βούλγαρων επιχειρηματιών μπορούν να λάβουν στο site του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, πεδίο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.