Skip to main content

Βορίδης για το «Ερρίκος Ντυνάν»: Η ΝΔ έχει πάρει θέση, όλα στο φως

Εάν έχω τελέσει ποινικό αδίκημα, θα φέρετε εδώ πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που θα με αφορά, δήλωσε ο βουλευτής.

«Η ΝΔ έχει πάρει θέση: Όλα στο φως», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στη Βουλή. Ο κ. Βορίδης είπε ότι η κυβέρνηση θα επενδύσει στη σκανδαλολογία και αναφέρθηκε στην υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν».

«Σε ό,τι με αφορά προσωπικά: κάτι ακούω για "σκάνδαλο Ντυνάν". Είδα ένα ωραίο πρωτοσέλιδο στην "Αυγή" που μιλάει για πέντε "γαλάζιους" υπουργούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης και αφού επισήμανε ότι η δικογραφία είναι στη Βουλή και σε αυτήν έχει πρόσβαση ο καθένας, πρόσθεσε, απευθυνόμενος στο Σώμα: «Θα πάτε τις επόμενες μέρες και θα έρθετε και θα μου πείτε εάν εγώ έχω τελέσει ποινικό αδίκημα γιατί εισηγήθηκα στη Βουλή και η Βουλή ψήφισε συγκεκριμένη διάταξη. Θα μου το πείτε αυτό. Εάν έχω τελέσει ποινικό αδίκημα, θα φέρετε εδώ πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που θα με αφορά. Εάν δεν το κάνετε μέσα στις επόμενες μέρες, δεν θα ξανακούσω τίποτα σε ό,τι με αφορά για σκάνδαλο Ντυνάν και για οποιοδήποτε άλλο σκάνδαλο. Οι φήμες, οι λασπολογίες, οι κουβεντούλες, τα υπονοούμενα, αυτά τελειώνουν, για μένα».