Skip to main content

Βόμβα Ξυνή: Συζητάμε με τον Ολυμπιακό για να μπει στο χάντμπολ!

Ο ισχυρός άνδρας των ΙΕΚ Ξυνή δήλωσε χαρακτηριστικά πως ''ο Ολυμπιακός μπαίνει στα αθλήματα μόνο για να κάνει πρωταθλητισμό''χάν

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας των ΙΕΚ Ξυνή μίλησε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Σοφοκλής Ξυνής αποκαλύπτωντας ότι αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για πρώτη φορά έκανε αναφορά και στο κεφάλαιο «Ολυμπιακός», επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις με την ομάδα του Πειραιά και το ενδιαφέρον της για να μπει στο χάντμπολ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ξυνής αναφέρει σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Κεφάλαιο «Ολυμπιακός». Έγιναν συζητήσεις; Βλέπετε ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία;

«Υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό, θετική αύρα και στο μέλλον κάτι μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός ξέρουμε ότι μπαίνει στα αθλήματα μόνο για να κάνει πρωταθλητισμό. Στον ερασιτέχνη που ηγείται ο κύριος Κουντούρης υπάρχει αυτή η φιλοσοφία. Πάντως εμείς έχουμε υποσχεθεί στον κύριο Μαρινάκη ότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε εκ νέου. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια, όπως το γηπεδικό. Είναι κυρίαρχο πρόβλημα το γήπεδο στην συγκριμένη συνεργασία. Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο χάντμπολ και όταν συμβεί αυτό το στάτους του αθλήματος θα αλλάξει εντελώς».