Skip to main content

Βόλος:Επεισόδια, τραυματισμός και ζημιές για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Η τοποθέτηση κεραίας σε ταράτσα κτιρίου με τη νόμιμη άδεια της αστυνομίας προκάλεσε τη σύγκρουση πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για την εν λόγω απόφαση.

Σε συμπλοκές με χειροδικίες μεταξύ πολιτών, τραυματισμό ενός ηλικιωμένου και αρκετές ζημιές σε ακίνητο, κατέληξε απόψε η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα κτηρίου στον Βόλο, που πραγματοποιήθηκε με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη και τη νόμιμη άδεια από την αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, παρ' ολίγον να βγει εκτός ελέγχου όταν πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το ιδιόκτητο κτήριο αντιδρούσαν για την τοποθέτηση της κεραίας, ισχυριζόμενοι ότι προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στους περιοίκους.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του κτηρίου που τοποθετήθηκε η κεραία και έσπασαν πολλά τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου, τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους.

Την ώρα των σοβαρών επεισοδίων ένας 65χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής τού ιδιοκτήτη του κτηρίου, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τους συγκεντρωμένους. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Με την επέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν. Όπως λένε όσοι αντιδρούν, τη Δευτέρα θα προσφύγουν στον εισαγγελέα του Βόλου και αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρώσει πολλές υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας.