Skip to main content

Αιματηρή συμπλοκή στον Βόλο -Ελαφρά τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ (φωτο)

Ο άντρας ο οποίος είναι από τον Βόλο τραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι στο γόνατο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ πραγματοποίησε τα ξημερώματα πορεία στους δρόμους της πόλης.

Κατά την κινητοποίηση συναντήθηκε με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια στην οδό Καρτάλη και να επεκταθούν σε δυο οικοδομικά τετράγωνα. Στη συνέχεια, ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη φωτοβολίδων.

Από τις συμπλοκές υπήρξε τραυματισμός ενός οπαδού, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr ο 42χρονος άντρας, ο οποίος είναι από τον Βόλο, τραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι στο γόνατο. Ο οπαδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον εφημερεύοντα ιατρό και αποχώρησε.   

Όπως αναφέρουν, μαρτυρίες καταστηματαρχών και περιοίκων υπήρχε παντού αίμα σε διάφορα σημεία της οδού Ερμού, στην καρδιά της εμπορικής αγοράς.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν κυριολεκτικά από τον ύπνο τους όταν άκουσαν τις φωνές και την φασαρία και έκπληκτοι είδαν νεαρά άτομα να πρωταγωνιστούν στην συμπλοκή που σημειώθηκε στον πεζόδρομο της οδού Τοπάλη.

Πηγή εικόνων: Thessaliatv.gr