Skip to main content

Βόλος: Συνελήφθη οδηγός που άφησε αβοήθητο το τραυματισμένο θύμα του

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάστασή της να είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 56χρονη γυναίκα στον Βόλο και που την εγκατέλειψε τραυματισμένη και αβοήθητη στον δρόμο προχώρησαν οι αρχές με τον δράστη να κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Το ατύχημα, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον περιφερειακό του Βόλου, στο ύψος του κόμβου της Ιωλκού και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σοβαρή κατάσταση.

Στην Αστυνομία του Βόλου σήμανε συναγερμός και οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Βόλου κινήθηκαν άμεσα και έπειτα από έρευνες εντόπισαν το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα.Το αυτοκίνητο του δράστη που έψαχναν οι αστυνομικοί, εντοπίσθηκε κρυμμένο σε απομακρυσμένη αγροτική περιοχή, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκε στον χώρο εργασίας του και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο από το σπασμένο φανάρι επειδή είχε παρασύρει την άτυχη γυναίκα, με τον οδηγό - δράστη να παραδέχεται την πράξη του.

Οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 45χρονος άνδρας, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν το δίπλωμα οδήγησης, αφού είχε εντοπισθεί να οδηγεί υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Αύριο ο 45χρονος οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Βόλου.