Skip to main content

Βόλος: Ο Μπέος «έδωσε» στην αστυνομία ραδιοφωνικό παραγωγό-εκβιαστή

Ο δήμαρχος Βόλου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο τοπικός ροαδιοφωνικός παραγωγός ζητούσε χρήματα για να σταματήσει να μιλάει δυσφημιστικά σε βάρος του

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 49χρονος γνωστός τοπικός ραδιοφωνικός παραγωγός, κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία του κ. Μπέου, σύμφωνα με την οποία ο δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση σήμερα στο Βόλο, ο δήμαρχος παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ στον 49χρονο ραδιοφωνικό παραγωγό, ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Μάλιστα, από την πλευρά του ο κ. Μπέος ανακοίνωσε πως αύριο θα δώσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με το συμβάν.

Πηγή: taxydromos.gr