Skip to main content

Βόλος: Δύο νεκροί και 3 τραυματίες από πτώση σε δεξαμενή ελαιοτριβείου

Βούλγαρος εργάτης γλίστρησε και έπεσε μέσα δεξαμενή ελαιολάδου - Οι υπόλοιποι, προσπαθώντας να τον βγάλουν, έπεφταν και αυτοί μέσα

Δύο νεκροί από αναθυμιάσεις και άλλοι τρεις στο νοσοκομείο είναι ο απολογισμός τραγικού δυστυχήματος το βράδυ της Τρίτης σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας.

Ο ιδιοκτήτης του, μαζί με τους δύο γιους του, έναν φίλο τους κι έναν άνδρα από τη Βουλγαρία, προσπάθησαν να καθαρίσουν μία δεξαμενή ελαιόλαδου, όταν ο Βούλγαρος εργάτης γλίστρησε και έπεσε μέσα σε αυτή. Οι υπόλοιποι, στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν να βγει, ένας-ένας γλιστρούσαν και έπεφταν και αυτοί στη δεξαμενή λαδιού.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αλμυρού και του Βόλου, αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ, που έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των πέντε ανδρών.

Στις προσπάθειες των πυροσβεστών προσέτρεξαν για βοήθεια και κάτοικοι του Πτελεού, ωστόσο ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου και ο 50χρονος βούλγαρος εργάτης ανασύρθηκαν νεκροί από τη δεξαμενή.

Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη, ηλικίας 30 και 33 ετών, όπως και ο 25χρονος φίλος τους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και μετά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου και είναι πλέον καλά στην υγεία τους.

Πηγή φωτογραφιών: magnesianews.gr, almyros.gr