Skip to main content

Βόλος: 5.000 φαναράκια με ευχές γέμισαν τον ουρανό

Περίπου 8.000 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, συνδράμοντας στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα.

Περισσότερα από 5.000 φαναράκια και ισάριθμες ευχές «πέταξαν» στον ουρανό πάνω από την παραλία του Βόλου τη Δευτέρα, στο πλαίσιο της «Βραδιάς των Φαναριών», την οποία διοργάνωσαν ο τοπικός δήμος, σε συνεργασία με πέντε ιδρύματα.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, περίπου 8.000 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, συνδράμοντας στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων.

Η εκδήλωση εντασσόταν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια για την ενίσχυση πέντε ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ - Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, Η Πίστη - Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, Φλόγα - Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και Κουζίνα Αλληλεγγύης.