Skip to main content

Βολές Γεωργιάδη κατά Καμμένου για την περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Η αξιοπιστία του υπουργού Εθνικής Άμυνας για μία ακόμη φορά τίθεται εν αμφιβόλω, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων ανέρχεται στα 34 δις ευρώ σχολίασε με καυστικό τρόπο ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η αξιοπιστία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, για μία ακόμη φορά, τίθεται εν αμφιβόλω» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «στις 6 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Καμμένος δήλωνε, από το βήμα της  Βουλής, ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ θα ανέλθουν στα 300 εκατ. ευρώ, για το 2017, και θα σταθεροποιηθούν στα 400 - 500 εκατ. ευρώ, τα επόμενα έτη. Στις 22 Αυγούστου 2017, η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αξιοποίησης, μέχρι σήμερα για το έτος 2017, ανέρχονται μόλις σε 650 χιλιάδες ευρώ!».
 
Κατέληξε τέλος σχολιάζοντας πως οι αριθμοί διαψεύδουν τον κ. Καμμένο, «ο βαθμός αποτελεσματικότητας του οποίου συγκεντρώνει χαμηλό μονοψήφιο αριθμό».