Skip to main content

Βόλεϊ: Για το break στο «Μελίνα Μερκούρη» απόψε ο ΠΑΟΚ

Οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν τη δεύτερη νίκη τους, καθώς το σκορ είναι 1-1, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο

Το «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη θα φιλοξενήσει απόψε (19:00) τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών στην Α1 Ανδρών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν τη δεύτερη νίκη τους, καθώς το σκορ είναι 1-1, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν απάντηση για την ήττα την περασμένη Παρασκευή στην Πυλαία και ο «Δικέφαλος», που είναι ο κάτοχος του τίτλου, να σπάσει την αντίπαλη έδρα και να πάει σε φιέστα την προσεχή Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, υπογράμμισε: «Περιμένω πολύ δύσκολο αγώνα και την πιο μεγάλη αντίδραση από τον Ολυμπιακό. Η νίκη στον δεύτερο τελικό μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σε αυτή τη πορεία πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, να έχουμε υπομονή και διάρκεια».

«Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένω την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη αυτή. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα από ότι στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να οδηγούμε στο σκορ, να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά», δήλωσε, από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, Σλόμπονταν Μπόσκαν.