Skip to main content

Βοηθός Παντελίδη: Το Καυτανζόγλειο μπορεί να κρίνει την παραμονή

«Πρέπει να έχουμε την ίδια αγωνιστικότητα και πάθος σε όλα τα παιχνίδια ψάχνοντας το γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άκης Βάβαλης

Την πεποίθησή του πως το Καυτανζόγλειο μπορεί να κρίνει τη μάχη της παραμονής και να σώσει τον Ηρακλή από τον υποβιβασμό εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Άκης Βάβαλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο στο πρώτο μέρος. Στο β΄ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι, αφού δεν έγινε αυτό ξεθαρρέψαμε και βγάλαμε αντίδραση. Είναι ένας σημαντικός βαθμός τόσο για το τέλος όσο και για την ψυχολογία».

Για το τι λείπει από τον Ηρακλή για να πετύχει τη νίκη: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια τα ντέρμπι και διαφορετικά τα παιχνίδια με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αρνητικό αποτέλεσμα την ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο για να δούμε τι έχουμε πετύχει. Είναι πιο βατοί οι αντίπαλοι στη συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και νομίζω ότι θα σωθούμε.

Στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή εμφάνιση και η ισοπαλία μας αδικεί. Με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τη Λάρισα που το αποτέλεσμα ήταν συνδυασμός δύο παραγόντων: της τύχης και της αποτελεσματικότητας. Μας έχει γυρίσει την πλάτη η τύχη πολλές φορές. Υπάρχει πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και εμείς. Πιστεύω ότι έστω και αργά η τύχη δεν θα μας γυρίσει την πλάτη. Θα είναι μαζί μας και θα καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα σωθούν».

Για το εάν έχει ελλείψεις το ρόστερ του Ηρακλή: «Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος. Είχε κάποιες ελλείψεις αλλά στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήραμε αξιόλογα παιδιά. Έχει δημιουργηθεί ένα ωραίο κράμα που συνδυάζει τον ενθουσιασμό και την εμπειρία. Τα παιδιά δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους και καταθέτουν την ψυχή τους κάθε Κυριακή στο γήπεδο και αυτό φαίνεται. Τα παιδιά μας έχουν φτάσει ως εδώ και θα καταφέρουμε να σώσουν την ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Όλες οι ομάδες μέχρι και τη Λάρισα είναι ομάδες που μέχρι το τέλος θα παίζουν το κεφάλι τους. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά κοιτάζουμε την δική μας ομάδα, προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο. Εάν καταφέρουμε και πάρουμε τα τρίποντα μέσα στην έδρα μας με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό θα είναι καλά. Το «Καυτανζόγλειο» μπορεί να δώσει τη σωτηρία και να κρίνει την παραμονή. Πιστεύω ότι στους 26 βαθμούς θα είναι το όριο της παραμονής.

Για το τι πρέπει να έχει ο Ηρακλής για να πάρει τα αποτελέσματα: «Πρέπει να έχουμε την ίδια αγωνιστικότητα και το πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Έχουμε βελτιώσει την αμυντική λειτουργία αλλά μας λείπει το γκολ. Το γκολ και η νίκη μας χρειάζονται για να μας απογειώσουν».

Για τη Βέροια: «Δεν έχουμε ξεγράψει τη Βέροια. Σίγουρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και για τη Βέροια αλλά δεν μπορείς να την ξεγράψεις. Πρέπει να περάσουμε το λιγότερο μια ομάδα».