Skip to main content

Βοηθός Παντελίδη: Να σκοράρουμε και να πάρουμε νίκες

«Από εδώ και πέρα χρειάζονται οι βαθμοί και οι νίκες, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο Άκης Βάβαλης

Για την αποχή των παικτών από τη χθεσινή προπόνηση, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ηρακλή αλλά και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Άκης Βάβαλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη:

«Σίγουρα από τη χθεσινή η σημερινή μέρα ήταν διαφορετική αφού σήμερα έγινε προπόνηση. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τις προηγούμενες μέρες όμως. Οι λόγοι που δεν έγινε χθες προπόνηση ήταν προφανής. Χθες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση, υπήρχε η αποχή των φροντιστών και των φυσιοθεραπευτών και όταν πήγαμε εκεί είδαμε τους παίκτες να μην έχουν αλλάξει και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση».

Για το τι μεσολάβησε και άλλαξε η κατάσταση: «Το καλύτερο θα ήταν να ερωτηθούν οι ίδιοι. Πήγαμε εκεί και είδαμε ότι όλοι είναι παρόντες, υπάρχουν παίκτες, φυσιοθεραπευτές και φροντιστές. Για λεπτομέρειες δεν μπορώ να βοηθήσω».

Για το ότι η έκρηξη του Παντελίδη ήταν ένα κόλπο: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Θα ήταν καλό να ρωτήσετε τον ίδιο τον κόουτς. Όταν πας στο γήπεδο και βλέπεις αυτήν την κατάσταση είναι πολύ φυσιολογικό να μην κάνεις προπόνηση».

Για την κατάσταση των παικτών: «Εγώ από την προπόνηση εισέπραξα πολλά θετικά σημάδια. Λειτουργούσαν σαν να μην έχουν επηρεαστεί. Μια θετική διάθεση και ένα θετικό κλίμα για νίκη την Κυριακή και να σώσουμε την ομάδα».

Για το εάν είναι η ομάδα έτοιμη: «Στα τελευταία παιχνίδια άσχετα από το βαθμολογικό κέρδος είχαμε μια καλή παρουσία. Από εδώ και πέρα χρειάζονται οι βαθμοί και οι νίκες. Υπάρχουν αρκετές μέρες να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να σκοράρουμε και να πάρουμε νίκες. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την Κέρκυρα και την εμφάνιση της στην αναμέτρηση με τη Βέροια: «Αυτό το παιχνίδι ίσως αφυπνίσει την Κέρκυρα. Είναι μια ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Ήταν μια κακή παρένθεση το ματς με τη Βέροια. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που χτυπάει το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για το εάν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ηρακλή: «Είναι νωρίς ακόμη. Υπάρχει η γνωστή απουσία του Μοντέιρο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Ζιαμπάρη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι θα προλάβει. Την Παρασκευή θα έχουμε ακριβή συμπεράσματα όμως».

Πρόσθεσε: «Είναι ένας άξονας πάνω στον οποίο θα πρέπει να κινηθούμε. Να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις για συμμετοχή στην αντίπαλη περιοχή γιατί δεν είχαμε την απαραίτητα επιθετική παρουσία και δεν σκοράραμε. Σε αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί».

Για το εάν μπορεί να αλλάξει λογική ο Ηρακλής: «Είναι ένα κομμάτι που το είχαμε δουλέψει και στα παιχνίδια εντός έδρας με Λάρισα και Βέροια που προσπαθήσαμε να είμαστε εμείς κυρίαρχοι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Είναι ένα κομμάτι που θέλαμε βελτίωση. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι ένα κουμπί αλλά μπορούμε να δουλέψουμε και ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Την Κυριακή θα δούμε εάν τα έχουμε καταφέρει».