Skip to main content

Vodafone: Επιτυχής η τεχνική υποστήριξη των εκλογών της ΝΔ

Σε ανακοίνωσή της η Vodafone σημειώνει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά, σύμφωνα με το πλάνο και τις συμβατικές προδιαγραφές.

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η Vodafone από την τεχνική υποστήριξη που παρείχε στη Ν.Δ. στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι ανταποκρίθηκε «με αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα στο απαιτητικό και σύνθετο έργο» που ανέλαβε, δεδομένου ότι η κάλυψη όλης της επικράτειας «αύξανε την πολυπλοκότητα στην εφαρμογή του».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά, σύμφωνα με το πλάνο και τις συμβατικές προδιαγραφές.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Vodafone παρέδωσε στην ΚΕΦΕ της Ν.Δ. όλα τα στοιχεία που αφορούν στη καταγραφή των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανά εκλογική περιφέρεια, τα οποία στη συνέχεια -με βάση τα όσα προβλέπονται στη νομοθεσία και στη σύμβαση- διαγράφονται από τα συστήματα της εταιρείας.

Με την παράδοση των στοιχείων αυτών στην ΚΕΦΕ ολοκληρώνεται η υλοποίηση του έργου που έχει αναλάβει η Vodafone, σύμφωνα με τη σύμβαση.