Skip to main content

Βυθίζεται ο Ηρακλής,ισοπαλία (1-1) στο Καυτανζόγλειο με Πλατανιά (vid)

Ο Γηραιός ισοφάρισε στο 68΄χάρη σε γκολ του Παύλου Κυριακίδη αλλά δεν κατάφερε ν' ανατρέψει το ισόπαλο αποτέλεσμα που τον κρατά στην τελευταία θέση.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Ηρακλής με τον Πλατανιά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η 10η αγωνιστική της Super League.

H κρητική ομάδα προηγήθηκε στο 29΄χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου μετά από γύρισμα του Γιώργου Γιακουμάκη και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γηραιός ισοφάρισε στο 68΄με κεφαλιά του Παύλου Κυριακίδη μετά τη σέντρα του Γιώργου Σαραμαντά που έσωσε την παρτίδα για την ομάδα.

Ωστόσο παραμένει δύσκολη η κατάσταση αναφορικά με τη βαθμολογική θέση του Ηρακλή καθώς παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 3 βαθμούς.

 

Δείτε τα πλήρη στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κούρος, Μοντέιρο (56' Λάμπρου), Λεοζίνιο (90' Κυνηγόπουλος), Πασάς (46' Ρούσσος), Λουκίνας

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (71' Ντεβέσα), Μενδρινός (83' Ντίνας), Μανούσος (90'+1' Κάργας), Γιακουμάκης