Skip to main content

Βίντεο-ντοκουμέντο για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής

Στο βίντεο φαίνεται ο κατηγορούμενος, 38χρονος γιατρός, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε κάδο απορριμμάτων.

Βίντεο που δείχνουν ύποπτη κίνηση του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Σύμφωνα με το enikos.gr, σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ο γιατρός να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κική Πακιρτζίδου, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Realnews, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στον συγκεκριμένο κάδο να πέταξε ο κατηγορούμενος τα ρούχα της άτυχης Ντιάνας, μετά τη δολοφονία, προκειμένου να εξαφανίσει πιθανό γενετικό υλικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, σύμφωνα με το υλικό, στις 22:37 της 26ης Απριλίου,ο 38χρονος φαίνεται να κατευθύνεται στο όχημά του που είχε σταθμεύσει απέναντι από το Ιπποκράτειο. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Ο ίδιος δικαιολόγησε την κίνησή του αυτή στην ανακρίτρια λέγοντας πως ήθελε να μεταφέρει άπλυτα ρούχα. Στις επίμονες ερωτήσεις της δικαστικού, όμως γιατί δεν τα μετέφερε εξαρχής φαίνεται ότι υπέπεσε σε ανακρίβειες. Ο ειδικευόμενος ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να τα μεταφέρει γιατί κρατούσε σακούλες με τρόφιμα και αναψυκτικά. Στο βίντεο, ωστόσο εμφανίζεται να κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό σακίδιο.

Στη συνέχεια, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται προς τη Χαλκιδική. Ώρες μετά οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την κίνηση του οχήματος σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Θεσσαλονίκης. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής στις 04.01 τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου ο αγγειοχειρουργός σταματά το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Όπως προαναφέραμε, η αστυνομία και η οικογένεια αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το «αντικείμενο» αυτό να είναι τα ρούχα του θύματος.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε γυμνό σε δασώδη περιοχή της Χαλκιδικής και σε προχωρημένη σήψη.

Δείτε το βίντεο (το επίμαχο σημείο όταν το ρολόι δείχνει 04:01:25)