Skip to main content

Βίντεο-σοκ από την επίθεση των Ολυμπιακών στο τρένο των ΠΑΟΚτσήδων!

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν επιτεθεί με βόμβες μολότοφ στο τρένο που μετέφερε τους αντίστοιχους του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν video που καταγράφουν την επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού με βόμβες μολότοφ στο τρένο που μετέφερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν περί τις 5.45, π.μ. όταν περίπου 50 μοτοσικλέτες στις οποίες να επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού, κινήθηκαν προς την αερογέφυρα Καραμανλή Μενιδίου, όπου εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο από Θεσσαλονίκη, το οποίο μετέφερε οπαδούς του Δικεφάλου.

Οι επιβάτες των δικύκλων άρχισαν να πετούν πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς το τρένο. Τότε, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιχείρησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συρμό, προκειμένου να «απαντήσουν» στους οπαδούς της έτερης ομάδας.

Όταν βγήκαν από το τρένο, η ένταση κλιμακώθηκε και ακολούθησαν εικόνες χάους ρίψη αντικειμένων, αντεγκλήσεις και ξύλο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την επέμβαση της αστυνομίας. Από το περιστατικό – πέραν των τραυματισμών- κάηκαν τουλάχιστον δύο δίκυκλα και προκλήθηκαν φθορές στα τζάμια της αμαξοστοιχίας.