Skip to main content

Βήμα πρόκρισης για τον Πανιώνιο,2-0 τη Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη (video)

Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «Ιστορικού» ήταν ο Σαμέντ Γεσίλ (12΄, 47΄) ενώ οι Σλοβένοι αγωνίζονταν από το 44΄με 10 ποδοσφαιριστές

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό του Europa League έκανε ο Πανιώνιος που επικράτησε με 2-0 της Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων του «Ιστορικού» ήταν ο Σαμέντ Γεσίλ (12΄, 47΄) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Σλοβένοι αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής στο 44΄του Τίνε Κάβτσιτς.

Έτσι οι «κυανέρυθροι» θα ταξιδέψουν την επόμενη Πέμπτη στη Σλοβενία (21:45) για να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους και να προκριθούν στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Οικονόμου, Μπανανά, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου (90'+2' Σαραμαντάς), Μασούρας, Μασούντ (78' Ντουρμισάι), Γεσίλ (82' Ταποκό).

Γκόριτσα (Σρέμπρνιτς): Σόρτσαν, Γκρέγκοριτς, Κάβτσιτς, Γιόγκαν, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Κόλεντς (46' Μάρινιτς), Γκρούντινα, Οζούτζι, Ζίγκον, Φιλίποβιτς (46' Κόλεντς).