Skip to main content

Βιεϊρίνια: Ευγνώμων στη Βόλφσμπουργκ για την επιστροφή μου (video)

O 31χρονος διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα και στην πατρίδα της συζύγου του

Έτοιμος να επιστρέψει για τα καλά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο νέος άσος του «Δικεφάλου» στην ιστοσελίδα της Βόλφσμπουργκ.

Χαρακτηριστικά, ο 31χρονος διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην παλιά μου ομάδα και στην πατρίδα της συζύγου μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ που δεν έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στη Βόλφσμπουργκ. Πανηγυρίσαμε μαζί πολλές επιτυχίες, και έχω κερδίσει αναρίθμητους φίλους. Θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου η πόλη, η ομάδα, αλλά πάνω από όλα οι φίλαθλοι».

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής των «Λύκων», Όλαφ Ρέμπε, ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βιεϊρίνια, για την αφοσίωσή του τα τελευταία χρόνια. Τα έδινε όλα, πάντα, για την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ θα μείνει αξέχαστο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του τα καλύτερα».