Skip to main content

Βγήκε από το Ιπποκράτειο ο Μπουτάρης - Υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων

Εξιτήριο πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης από το Ιπποκράτειο όπου είχε νοσηλευτεί προληπτικά. Έχει ήδη κινηθεί νομικά για το χθεσινό συμβάν.

Εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί, περίπου στις 10.30, από το «Ιπποκράτειο» ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος νοσηλεύτηκε προληπτικά το βράδυ στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες κατά την εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατρικές εξετάσεις του δημάρχου είναι καλές και δεν εμπνέουν καμία ανησυχία. Ωστόσο ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του για να αναπαυθεί μετά την περιπέτεια που είχε. 

Ο κ. Μπουτάρης έχει ήδη κινηθεί νομικά για το χθεσινό συμβάν καθώς υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε. 

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη ακόμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στο Ιπποκράτειο, εκτός από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, πήγε και ο νεαρός ο οποίος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη και έσπευσε για να κάνει ράμματα στο χέρι του. Ωστόσο, όταν είδε την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και την αστυνομία που ήταν έξω από το νοσοκομείο, έφυγε.