Skip to main content

Βγήκαν από το μαιευτήριο ο Τζιτζικώστας με τη σύζυγο και το παιδί τους

Ο Περιφερειάρχης μαζί με την κ. Βλάχου εξήλθαν περιχαρείς από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους με το νέο μέλος της οικογένειας.

Περιχαρείς βγήκαν από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στις 14.45 σήμερα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχου, κρατώντας στο ειδικό καθισματάκι αυτοκινήτου το νεογέννητο γιο τους.

Οι γονείς ήταν γεμάτοι χαρά, ενώ είχαν φροντίσει να μεταφέρουν όλα τα πράγματα από την κλινική νωρίς, ώστε να μεταβούν με την ησυχία τους στο σπίτι τους, με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο περιφερειάρχης τοποθέτησε το αγγελούδι του στο αυτοκίνητο της συζύγου του και κάθισε στη θέση του οδηγού. Οι δυο γονείς απλώς ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην είσοδο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου χωρίς να κάνουν οποιεσδήποτε δηλώσεις, ωστόσο η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Να θυμίσουμε ότι η Ελεάννα Βλάχου – Τζιτζικώστα γέννησε την προηγούμενη Δευτέρα και από σήμερα όλη η οικογένεια θα μένει στην κοινή τους στέγη.