Skip to main content

Βγαίνει μπροστά για τον Ηρακλή ο κόσμος της ομάδας

Σε αυτά που αποφασίστηκαν στη συγκέντρωση της Μίκρας ήταν το ξεκίνημα μιας επιτροπής του ΓΣ που θα συναντηθεί με πολιτική ηγεσία ως την Τετάρτη.

Νέες εξελίξεις επιφύλασσε η σημερινή συγκέντωση του κόσμου του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας!

Σύμφωνα με τη Blue Arena, όπως και την περασμένη Παρασκευή η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ το «παρών» έδωσαν όλοι οι φορείς της κυανόλευκης οικογένειας.

Σε αυτά που αποφασίστηκαν ήταν το ξεκίνημα μιας επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής όπου και θα συναντηθεί με πολιτική ηγεσία ως την προσεχή Τετάρτη. Στόχος βέβαια αυτής της κίνησης είναι να γυρίσει -επιτέλους- σελίδα η ΠΑΕ Ηρακλής με την αποχώρηση των Παπαθανασάκη και Καγιούλη από την κυανόλευκη εταιρεία.

Η συγκεκριμένη επιτροπή θα αποτελείται από τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Χρήστο Αντωνέλη, Φάνη Τουτζιάρη, Τάσο Κατσαμπή, Νίκο Ποντίκη, Νίκο Υψηλάντη, Θεόδωρο Δρακόπουλο, Λάκη Παπαϊωάννου, ενώ το νομικό επιτελείο της επιτροπής θα αποτελείται από τους Θόδωρο Βαζάκα και Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Τα μέλη επιτροπής αναφέρουν πως βγαίνουν μπροστά για τον Ηρακλή, ενώ την κίνηση αυτή στηρίζει και θα είναι επίσης δίπλα ο Μάκης Σαρλής.