Skip to main content

Βεζυρτζής:Ο ΠΑΟΚ θα πάρει μόνο καλύτερους παίκτες απ' αυτούς που έχει

Για την αναβολή της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στα Πηγάδια και τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπρόσωπος του Τύπου ο Νίκος Βεζυρτζής.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Νίκος Βεζυρτζής μετά την απόφαση αναβολής της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Αναβλήθηκε το ματς, ήταν λογικό να υπάρξει αναβολή. Είμαστε στην Ελλάδα, αν ήμασταν σε άλλη χώρα υπάρχουν οι υποδομές που θα μπορούσε να γίνει το ματς. Τώρα δεν μπορεί να γίνει...Το άσχημο είναι πως θα μπορούσε η ομάδα να αποφύγει την ταλαιπωρία γιατί ξέραμε από το πρωί πως δεν θα γίνει το ματς.

Θα πρέπει να δούμε τι θα λέει ο κανονισμός και να τον αλλάξουμε. Τώρα ο Αθανασιάδης θα πρέπει να μείνει ως τις 17.15, να βγει ο διαιτητής και να υπογράψουν το φύλλο αγώνα. Πρέπει να φύγει η ομάδα για την Μυτιλήνη, έχουμε την Τετάρτη τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή.

Ο αγώνας θα γίνει την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, ίσως στις 20 Γενάρη. Είναι δύσκολο για εμάς γιατί στις 23 παίζουμε με την ΑΕΚ. Θα δούμε τι θα γίνει... Είναι κρίμα που δεν έγινε το ματς, θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία αλλά με προβληματίζει η ταλαιπωρία που υπήρξε για την ομάδα".

Για το θέμα του Γιώργου Γκαλίτσιου και γενικά για τα μεταγραφικά: "Οι μεταγραφές θα γίνονται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Εχω πει και θα ξαναπώ ότι ο ΠΑΟΚ θα παίρνει μόνο παίκτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει και θα μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο. Επίσης η ομάδα θα πάρει παίκτες που θα μπορούν μέσα σε μια εβδομάδα να παίξουν. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, αυτό επιτάσσει το συμφέρον του ΠΑΟΚ".