Skip to main content

Βεζυρτζής: Δεν υπάρχει απόφαση απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Νίκος Βεζυρτζής υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία απόφαση απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ.

Ανατροπή δεδομένων στο θέμα της αποχώρησης του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Μετά το συμβούλιο που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας ο Νίκος Βεζυρτζής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τονίζοντας πως δεν υπάρχει απόφαση απομάκρυνσης του Κροάτη προπονητή. Παράλληλα αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση και τους πολλούς τραυματισμούς στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν ισχύει η απόφαση αλλαγής προπονητή, μιλήσαμε με τον γιατρό για τους τραυματισμούς. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αύριο τα σπουδαία. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε όλες τις απόψεις.

Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει μόνιμα τραυματισμούς, πρέπει να βρούμε λύσεις. Ο γιατρός πιστεύει ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν σε ομάδες με την ίδια ένταση και τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια τις συζήτησης.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο “Γεώργιος Καραισκάκης” με τον Τούντορ. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητικού κέντρου. Σχολιάστηκε ο τρόπος αποχώρησης του Τούντορ χθες με τον Ιβάν. Δεν υπάρχει συζήτηση για άλλη μεταγραφή. Θα συνεχιστούν κι αύριο οι διαβουλεύσεις».