Skip to main content

Βέτο στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό βάζει η αστυνομία

Ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου επικαλείται το γεγονός ότι το στάδιο δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ, ούτε διαθέτει άδεια καταλληλότητας

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος της 6ης Μαϊου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά προφανώς λογάριαζε χωρίς την αστυνομία!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός και σε επικοινωνία του με την ΕΠΟ μετέφερε την άρνηση του αυτή.

Σύμφωνα με το «Sport24», ο κ. Τόλιας φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Η απόφαση δηλαδή, για διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, εφόσον επιμείνει ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είναι στον αέρα, και μία εβδομάδα πριν από την σέντρα η ΕΠΟ θα είναι ουσιαστικά στο σημείο μηδέν.