Skip to main content

Βεσυρόπουλος: Υποβαθμίζεται ο δείκτης ασφαλείας του πολίτη

Ο βουλευτής Ημαθίας δήλωσε χαρακτηριστικά πως η υποβάθμιση του ΑΤ Πλατέος σημαίνει και υποβάθμιση της αστυνόμευσης στην περιοχή

Την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος καυτηρίασε με δήλωσή του, ο βουλευτής Ημαθίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Συγκεκριμένα, η δήλωσε του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«H υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, σε Αστυνομικό Σταθμό, σημαίνει και υποβάθμιση του δείκτη ασφαλείας του πολίτη και της αστυνόμευσης στην περιοχή.

Η κυβέρνηση και ιδιαίτερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, δεν αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα της περιοχής και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης. Με δεδομένη την εγγύτητα της περιοχής στην ΠΑΘΕ, την Εγνατία Οδό, και τους κεντρικούς οδικούς άξονες αλλά και την διέλευση χιλιάδων φορτηγών, μέσα από την παλιά Εθνική Οδό, που είναι χώρος ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, αντιλαμβάνονται όλοι ότι, η διατήρηση και η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος στο Πλατύ, ήταν επιβεβλημένη. Όλοι εκτός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δεν λαμβάνει τίποτα υπόψιν της. Ούτε τους τοπικούς φορείς, ούτε τους πολίτες αλλά ούτε και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας».