Skip to main content

Βέροια: 38χρονος πιάστηκε με κάνναβη, σπόρους και έλαιο κανναβης

Ακόμη τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας για κατοχή ναρκωτικών, λαθραίων ποτών και τσιγάρων.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 38χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 42,3 γραμμαρίων, 8 σπόροι κάνναβης και έλαιο κάνναβης 3 γραμμαρίων.

Την ίδια μέρα το βράδυ συνελήφθη ακόμη ένας 32χρονος σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Ακόμη, χθες το βράδυ συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 27χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δύο ακόμη συλλήψεις για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 31χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 52 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων ποτών.

Παράλληλα, στον Προμαχώνα Σερρών συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 31χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκίνητου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 140 πακέτα τσιγάρων, τα οποία εισήγαγε νωρίτερα από γειτονική χώρα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 31χρονου.