Skip to main content

Βενεζουέλα: Διαδηλωτές πήραν στο κυνήγι τον Μαδούρο

Ο πρέοδρος της Βενεζουέλας βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος, το οποίο τον αναγνώρισε και άρχισε να του επιτίθεται με βαριές εκφράσεις.

Επίθεση από δεκάδες διαδηλωτές, οι οποίοι xτυπούσαν κατσαρόλες και τον έβριζαν, δέχθηκε στο νησί Μαργκαρίτα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή (2/9) το βράδυ.

Ο Μαδούρο διακρίνεται σε βίντεο που ανέβηκαν στα social media να τρέχει για να γλιτώσει από το πλήθος, το οποίο τον κυνηγά κτυπώντας κατσαρόλες και ζητώντας από τον ίδιο να παραιτηθεί. Νωρίτερα, είχαν γίνει μεγάλες διαδηλώσεις στο Καράκας και σε άλλες πόλεις στη Βενεζουέλα, στις οποίες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ζητούσαν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραίτηση του προέδρου της χώρας.

Ο Μαδούρο θέλησε να επισκεφθεί το νησί, αλλά δεν ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των ντόπιων κατοίκων εναντίον του. Ο πρέοδρος της Βενεζουέλας βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος, το οποίο τον αναγνώρισε και άρχισε να του επιτίθεται με βαριές εκφράσεις και να κινείται εναντίον του.