Skip to main content

Βελτιώνεται ο καιρός -Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.