Skip to main content

Βελτιώνεται από σήμερα ο καιρός - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους το πρωί στα κεντρικά και βόρεια

Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για σήμερα, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Θεσσαλονίκη με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.