Skip to main content

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
Βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, αλλά σύντομα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 
Στην Αττική θα αναπτυχούν πρόσκαιρα λίγες νεφώσεις, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία μετά το μεσημέρι κατά τόπους νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
 
Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά.