Skip to main content

Βέλη εναντίον της ΕΡΤ3 εξαπέλυσε το κανάλι του Ηρακλή

Το διαδικτυακό κανάλι του «Γηραιού» καυτηρίασε τη στάση της κρατικής τηλεόρασης στην προβολή στιγμιοτύπων του ματς στο Κιλκίς

Όλα όσα θα ισχύσουν αναφορικά με την τηλεοπτική κάλυψη της αυριανής αναμέτρησης Μακεδονικός-Ηρακλής αποσαφηνίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Iraklis TV».

Το διαδικτυακό κανάλι του «Γηραιού» διευκρινίζει πως ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα μεταδοθεί καθώς η ομάδα της Ευκαρπίας έχει δική της συνεργασία με Web TV και συνεπώς εκείνη θα προβάλει σε ελεύθερη μετάδοση το ματς.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τη στάση της ΕΡΤ3 αναφορικά με την προβολή στιγμιοτύπων και συγκεκριμένα το 2ο γκολ του Χρήστου Ρόβα από το ματς Κιλκισιακός-Ηρακλής καλύπτοντας το λογότυπο του «κυανόλευκου» καναλιού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και τους συνδρομητές του Iraklis.tv ότι ο αγώνας του Σαββάτου κόντρα στον Μακεδονικό δεν θα μεταδοθεί από το κανάλι μας. Όπως μας πληροφόρησε η διοίκηση του Μακεδονικού ο αγώνας θα μεταδοθεί ανοιχτά (χωρίς συνδρομή) από ιστοσελίδα με την οποία συνεργάζονται οπότε ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο της Ευκαρπίας θα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα. Μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Μετά από αρκετές μέρες είναι η αλήθεια, έπεσε στην αντίληψη μας ότι πλάνα της διαδικτυακής μας τηλεόρασης, από τον αγώνα Κιλκισιακός – ΗΡΑΚΛΗΣ και συγκεκριμένα η φάση του δεύτερου γκολ του Ρόβα, χρησιμοποιήθηκαν από την ΕΡΤ3 στο ρεπορτάζ της για τον αγώνα, χωρίς να μας ζητηθεί η άδεια, χωρίς να ενημερωθούμε και κυρίως με σβησμένο το λογότυπο του Iraklis tv. Δεν είναι στις προθέσεις μας να θέσουμε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, άλλωστε το εγχείρημα μας είναι πολύ μακριά από τέτοιες λογικές. Μας θλίβει όμως ο τρόπος τον οποίο χρησιμοποίησαν οι υπεύθυνοι του ρεπορτάζ αλλά και του καναλιού ώστε να καλύψουν το γεγονός ότι δεν μαγνητοσκόπησαν το δεύτερο γκολ του ΗΡΑΚΛΗ. Είναι κρίμα όχι τόσο για το εγχείρημα μας, όσο γιατί δείχνει τη προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ο σύλλογος από την κρατική τηλεόραση. Δεν πρόκειται να κινηθούμε νομικά απλά δημοσιοποιούμε το γεγονός προς ενημέρωση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ».