Skip to main content

Βασιλειάδης:Αδιανόητο να μην ορίζεται εξαρχής που θα γίνεται ο τελικός

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως παρά το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι σαν εμπόλεμη ζώνη, η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων είναι ένα βήμα

Την ανικανότητα της ΕΟΚ στη λήξη αποφάσεων στηλίτευσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν ορίζεται εξαρχής ο τόπος διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης στον «ΣΠΟΡ ΦΜ»:

«Ζούμε προβληματικές καταστάσεις. Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα είναι αδιανόητο να μην ορίζεται εξαρχής το που θα γίνει ο τελικός, ανεξαρτήτως ποιες ομάδες θα πάνε στον τελικό! Που αλλού συμβαίνει αυτό;

Η ΕΟΚ είχε τους δικούς της προβληματισμούς, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να παίρνουμε και αποφάσεις και σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση να βλέπουμε αν αυτές οι αποφάσεις μπορούν να υλοποιηθούν.

Είναι γενικό το πρόβλημα όταν φτάνουμε να παίζουμε φάιναλ φορ ή τελικό και να τρέμουμε αν 50 ανεγκέφαλοι θα πάνε να σπάσουν μια γιορτή του αθλητισμού. Τώρα θα έχουμε ένα γήπεδο σαν εμπόλεμη ζώνη και οι κενές θέσεις θα είναι περισσότερες… Είναι ένα βήμα ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων».