Skip to main content

Βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του Σαββίδη

Oι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 61.500 ευρώ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση αυτή είναι εφέσιμη

Με υψηλό πρόστιμο ύψους 61.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League λόγω του υβριστικού πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η πρωτοβάθμια Επιτροπή της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πληρώσουν το συγκεκριμένο πρόστιμο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση αυτή είναι εφέσιμη.

Στο κατηγορητήριο κατά των πρωταθλητών Ελλάδος συμπεριλαμβάνεται επίσης άναμμα πυρσών ως υπότροπος, ρίψεις αντικειμένων ως υπότροπος, υβριστικά συνθήματα και φυσικά το υβριστικό πανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30: συνολική χρηματική ποινή εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».