Skip to main content

Βαρέλα: Ο Λουτσέσκου ήταν κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ

Ο Καποβερντιανός αμυντικός του «Δικεφάλου» εξέφρασε την άποψή του πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό από το ρουμανικό

Για τις επαφές που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αλλά και για τις διαφορές ελληνικού και ρουμανικού πρωταθλήματος μίλησε στην ιστοσελίδα «digisport.ro», ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καποβερντιανός αμυντικός του «Δικεφάλου»:

«Από ότι άκουσα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, από την περσινή ακόμα σεζόν όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά και δεν έπαιρνε θετικά αποτελέσματα.

Ζω μια ήσυχη ζωή εδώ στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, με πολύ ζέστη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν παίκτες με πολύ ποιότητα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πριν λίγους μήνες κατακτήσαμε το κύπελλο. Υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν πολλά χρήματα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό από το ρουμανικό. Το παιχνίδι την Ρουμανία είναι πιο δυναμικό, με μεγαλύτερη ταχύτητα. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Ο ρυθμός είναι πιο χαμηλός και οι περισσότερες ομάδες προτιμούν να αμυνθούν».