Skip to main content

Βανγκέλι: Ο Άρης πρέπει να ανεβεί, θα επέστρεφα πίσω τρέχοντας

Ο Αλβανός αμυντικός και πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασε την πεποίθησή του πως φέτος θα τελειώσουν τα βάσανα του συλλόγου

Την μεγάλη του επιθυμία ώστε να επιστρέψει στον Άρη εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Arena Press», ο Κρίστι Βανγκέλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλβανός αμυντικός και πρώην παίκτης των «κιτρινόμαυρων»:

Πώς περνάς στην Αλβανία;

«Όλα καλά είναι εδώ πέρα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι καλό και δεν υπάρχουν οικονομικά θέματα. Οι συμφωνίες τηρούνται και ο ιδιοκτήτης της Σκεντερμπέου είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του».

Κάνεις πρωταθλητισμό…

«Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Παίρνουμε σερί πρωταθλήματα, ενώ είναι σημαντικό πως την τελευταία τετραετία, έχουμε παίξει δύο φορές σε ομίλους του Europa League. Αυτές οι επιδόσεις μας, φέρνουν και χρήματα, ενώ θέλω να σου πω ότι η Σκεντερμπέου βγάζει και παίκτες. Τα τελευταία χρόνια έχει πουλήσει αρκετούς».

Τον Άρη τον παρακολουθείς;

«Ε, καλά είναι δυνατόν; Εννοείται πως τον παρακολουθώ. Θέλω να σου εκμυστηρευτώ και κάτι. Το καλοκαίρι ήθελα πολύ να γυρίσω στην ομάδα. Δεν έκατσε. Δεν προέκυψε πρόταση ή ενδιαφέρον».

Προφανώς και θέλεις να γυρίσεις…

«Ναι πολύ. Θα ερχόμουν… τρέχοντας…».

Πώς την βλέπεις την ομάδα;

«Πέρσι είδα αρκετά παιχνίδια. Φέτος παρακολούθησα το ματς με τον Παναιγιάλειο. Ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά, κάτι διαφορετικό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Φίλε, φέτος πρέπει να ανέβει η ομάδα. Φτάνει πια…».

Στο φιλικό με την Μπόκα θα έρθεις;

«Εννοείται και νομίζω ότι θα βολέψει και με το πρόγραμμα να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Σπουδαίο παιχνίδι, αλλά δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον βασικό μας στόχο. Ο Άρης πρέπει να ανέβει».

Κλισέ, αλλά θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο.

«Δεν μπορεί κανείς πλέον να ζητήσει από τον κόσμο υπομονή. Όλοι ξέρουν ότι αυτοί οι… τρελοί είναι πάντα εκεί. Πρέπει να πάρουν μια χαρά. Ο κόσμος του Άρη ξέρει κι αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα τελειώσουν τα βάσανα».