Skip to main content

Βάιντσιρλ: Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη, ισχυρός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ (vid)

«Εμείς ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν», υπογράμμισε για τα μέτρα ασφαλείας ο προπονητής της Σάλκε

Για την πιθανότητα του ροτέϊσον στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα της Σάλκε κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάρκους Βάιντσιρλ ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το Δικέφαλο «ισχυρό αντίπαλο» υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «Βασιλικών Μπλε»:

«Σίγουρα το σκέφτομαι, με απασχολεί πως τις επόμενες εβδομάδες, σε έξι μέρες έχουμε τρία παιχνίδια για αυτό και σκέφτομαι το ροτέϊσον. Θα σκεφτώ να αλλάξουμε πέντε με έξι παίκτες. Θα χρησιμοποιήσω όμως τους καλύτερους δυνατούς.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε μια βάση, πρέπει να παίξουμε άλλα 90 λεπτά, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται με δύο συστήματα. Μπορεί να δεχτούμε πρώτοι γκολ για αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει: «Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ διέθετε καλούς παίκτες, έχει καλή ομάδα, δεν θέλω όμως να ξεχωρίσω κάποιον».

Για τους τραυματισμούς της Σάλκε: «Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Γκορέτσκα. Μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες απουσιάζουν. Ο Κολάσινατς έσπασε τη μύτη του και παίζει με μάσκα, η επιβάρυνση είναι μεγάλη, η ομάδα όμως έχει σταθεροποιηθεί και κάθε παίκτης πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται όταν αγωνίζεται. Εμείς πρέπει να επιλέξουμε την καλύτερη δυνατά 11άδα».

Παράλληλα, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας επεσήμανε: «Και με τη Νυρεμβέργη ήμασταν μπροστά 3-0, αλλά το ματς έγινε 3-2 γρήγορα. Δεν είναι σωστό να κάνουμε συντήρηση. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και φυσικά να πετύχουμε εμείς».

Για τα μέτρα ασφαλείας: «Εμείς ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν».