Skip to main content

Βαφειάδης: Αναλάβαμε καμμένη γη, εξαπατήθηκε ο κόσμος του Ηρακλή

Ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» ιδρυτικού σωματείου μίλησε για τη νέα διοίκηση του «Γηραιού»,τα πεπραγμένα του Παπαθανασάκη και για τον κόσμο της ομάδας

Για τη νέα διοίκηση του Ηρακλή, τα πεπραγμένα του Παπαθανασάκη αλλά και για τον κόσμο της ομάδας μίλησε ο Νίκος Βαφειάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» ιδρυτικού σωματείου:

«Όλο αυτό το οικοδόμημα που ονομάζεται Ηρακλής, έχει κάνει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον κόσμο της ομάδας να είναι χαρούμενος που βλέπει μία ομάδα νικήτρια. Μία ομάδα που κερδίζει παντού, όταν μόλις λίγο καιρό πριν υπήρχε το ερώτημα αν θα επιβιώσει η ομάδα.

Ο κόσμος του Ηρακλή είχε εξαπατηθεί επί 17 σερί χρόνια. Αλλα υπόσχονταν όσοι ήταν εδώ, άλλα έκαναν. Αυτό που εμείς έχουμε καταφέρει είναι να φτιάξουμε έναν Ηρακλή που έχει συνέπεια σε όσα κάνει, σε όσα λέει και στο πως κινείται. Αυτό που έχει αυτός ο Ηρακλής είναι πως όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, είναι γνωστοί. Τους ξέρετε, τους γνωρίζετε, ποιοι είναι, τι έχουν πετύχει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό.

Οι άνθρωποι αυτοί ζήσανε μαζί με όλους μας τον πόνο και την πίκρα όλων αυτών των ετών και δεν θέλουν να είναι η συνέχεια των προηγούμενων. Θέλουν να είναι η αρχή ενός νέου Ηρακλή. Ενός «καθαρού» Ηρακλή που δεν είναι μόνο στα μυαλά 2-3 ανθρώπων όσοι κι αυτοί που διοικούσαν τα περασμένα χρόνια. Αναλάβαμε καμμένη γη. Δεν είχαμε τηλέφωνο, τα γήπεδα ήταν χωράφια, δεν υπήρχε νερό, ίντερνετ, τίποτα. Πλέον σε μόλις δύο μήνες υπάρχουν όλα αυτά, μπαίνει μια τάξη, αποκαθιστούμε τα πάντα.

Όλοι λένε για τις συνθήκες Α’ Εθνικής που έχει ομάδα. Το σίγουρο είναι ένα πως όσο ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα και έρχεται κοντά της, τόσο αυτό που λέγεται Ηρακλής θα αντλεί δύναμη, θα τα πατάει στα πόδια του και θα φτάσει ξανά στην Α’ Εθνική».