Skip to main content

Β. Μεϊμαράκης: Η ψήφος τιμωρίας δεν οδηγεί σε λύσεις

Μήνυμα πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την περιοδεία του στο νομό Κορινθίας.

Μήνυμα πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την περιοδεία του στο νομό Κορινθίας, την Κυριακή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού και πραγματοποίησε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τι, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας» δήλωσε ο κ. Μεϊιμαράκης.

Απευθυνόμενος σε όσους «είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου», δήλωσε πως «η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις».

Όπως μάλιστα τόνισε, στις προηγούμενες εκλογές «πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε», ενώ αρκετοί «ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον» όπως είπε χαρακτηριστικά.