Skip to main content

Τζόουνς: Παλεύουμε όλοι μαζί για τον ΠΑΟΚ, θα σκεφτόμουν να παραμείνω

Ο φόργουορντ των «ασπρόμαυρων» εξέφρασε την επιθυμία του ώστε να δει την ομάδα να προχωρά όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Basketball Champions League

Για την επιθυμία του ώστε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει περισσότερο στο Basketball Champions League μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Λάκι Τζόουνς αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του στον «Δικέφαλο» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των «ασπρόμαυρων»:

Για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League: «Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα προκριθούμε. Παραμείναμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και στο πλάνο του προπονητή. Καταφέραμε να βελτιωθούμε και τελικά πήραμε την πρόκριση. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο θεσμό. Προπονούμαστε σκληρά, αλλά είμαστε όλοι ένα δυνατό και ενωμένο σύνολο. Ανυπομονώ να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στo Champions League».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με την αρχή της σεζόν και ο ΠΑΟΚ τελικά προκρίθηκε: «Αποφασίσαμε να παλέψουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Παίξαμε πιο σκληρή άμυνα και καταφέραμε να ξεπεράσουμε διάφορες ατυχίες που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Κάναμε κάποιες προσθήκες και προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει».

Για το πως μπορεί ο ΠΑΟΚ με νέους και Έλληνες παίκτες να διαχειρίζεται δύο διοργανώσεις: «Είναι πρόκληση για εμάς να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις. Υπάρχει πολύ καλή νοοτροπία στην ομάδα και γίνεται σκληρή δουλειά από όλους. Για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ, είναι πρόκληση να παίζουν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το προπονητικό τιμ κάνει εκπληκτική δουλειά και η ζωή των αθλητών γίνεται πιο εύκολη μέσω αυτής της βοήθειας που μας παρέχεται».

Για το αν είναι ευχαριστημένος που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Αγαπώ πολύ την ομάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να προσπαθώ για την ομάδα. Εκτιμώ κι ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι; Γιατί να μην συνεχίσω και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ; Ωστόσο, έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να τελειώσει η σεζόν».